Scroll to top

EasyAir

Med EasyAir fås en trådløs løsning, som enten er indbygget i belysningsarmaturet eller placeret separat, som kombinerer pir- og dagslyssensor. Pir-sensoren er en bevægelsessensor, der registrerer både mindre og større bevægelser hvoraf lyset automatisk justeres efter hvilke bevægelser den opfanger i rummet. Desuden justeres lyset af det naturlige dagslysindfald der eventuel måtte være i rummet.

EasyAir skaber kommunikation mellem armaturerne uden traditionel kabling. Armaturerne kommunikerer trådløst via Zigbee. Programmering af grupper og scener sker via smartphone gennem MasterConnect App.

Her ses et udsnit af forskellige referencecases, hvor vi hos Teamtronic har leveret og implementeret EasyAir. Klik på de enkelte referencecases for at læse mere om projektet.

Bevægelsessensor

Bevægelsessensoren i EasyAir SNS er en PIR-sensor, som registrer to typer bevægelser: stor- og mindre bevægelse.

Stor bevægelse er bevægelse af en person, som bevæger sig rundt i området hvor EasyAir SNS er installeret. Mindre bevægelse er bevægelse af en person, som eksempelvis sidder ved sit skrive-bord og rækker ud efter sin mobil, åbner en skuffe eller andet.

Bevægelsessensoren vil altså både reagere på større samt mindre bevægelser ned til få centime-ter fra skrivebordets opgaveområde. Området hvor bevægelsessensoren registrer store bevæ-gelser er større end området hvor den registrer mindre bevægelser.

Dagslysregulering

Med EasyAir opnås ydermere automatisk dagslysregulering.  Photodioden i EasyAir sensoren registrerer lysniveauet i rummet, hvorved dagslyssensor dæmper lysniveauet, når der er nok LUX i rummet. Omvendte vil dagslyssensor øge lysniveauet, når der er ikke er registreret nok LUX i rummet.

Ønsker du, at vide mere om EasyAir kan du download vores katalog om højteknologiske belysning her: