Scroll to top

Kundetilpassede belysningsløsninger

Hos Teamtronic tilbyder vi et grundlæggende og alsidigt produktsortiment, men ønsker vores kunder et armatur med særlige armaturspecifikationer, kan vi levere kundetilpassede løsninger.

Vi er en dynamisk virksomhed med egen produktion, lyslaboratorium, EMC-lab og R&D-afdeling in-house. Derudover har vi et særdeles tæt samarbejde med vores forskellige samarbejdspartnere samt indgående kendskab og erfaring med tekniske komponenter. Alt dette danner tilsammen vores stærke grundlag for at kunne tilbyde kundetilpassede løsninger, hvor alt er tænkt til ende og kvalitetssikret.

1:1 Mockup
Det kan til tider være udfordrende at visualisere det endelige resultatet, hvad enten det drejer sig om integration af et linjeprofil i en specifik lofttype eller afslutningen på linjeprofilet mod loftpladen. Derfor tilbyder vi muligheden for at få opført en 1:1 mockup af den kundetilpasset løsning.

På denne måde giver vi vores kunder en konkret og håndgribelig forståelse af selve konstruktionen, montering og afslutning fra linjeprofil til loftplade.

3D rendering & print

I udviklingsfasen kan vi skabe 3D renderinger af armaturerne og mindre 3D printede moduler, så vores kunder kan få et klart indblik i udseendet og udformningen af det endelige armatur. Med tilbuddet om fremvisning af vareprøver og prototyper af de kundetilpassede løsninger, får vores kunder en værdifuld mulighed for at forstå og evaluere armaturerne ned til mindste detaljerne.

Farver kan se anderledes ud på billeder end i virkeligheden og for at sikre nøjagtighed og tilfredshed, tilbyder vi vareprøver. På den måde kan kunden se farven, overfladen og teksturen direkte på det materiale, der vil blive anvendt på.

Med disse tiltag giver os mulighed for at rette og tilpas de kundetilpassede løsninger, så vi opnår det mest tilfredsstillende og effektive resultat.

Egen produktion i Odense

Vi ser vores danske produktionsafdeling som et kvalitetsstempel for Teamtronic. Med produktion in-house er vi sikre på at have kontrol over produktionsprocesserne og kvaliteten af vores produkter. Desuden øger det vores ellers høje produktionsfleksibilitet, da det er lettere at tilpasse os eventuelle ændringer.

Vores produktion er baseret LEAN princippet, hvor produktionen af vores armaturer først

sættes i gang, når en ordre er bestilt. På denne måde sikrer vi os, at vores produkter altid er produceret med de nyeste tekniske komponenter på markedet.