Scroll to top

Gå på opdagelse i vores univers af belysningsarmaturer!

I vores nye showroom i Valby er det muligt at søge inspiration og se armaturdetaljerne helt tæt på.

Showroomet er særligt henvendt til en bred gruppe af vores eksisterende og ny samarbejdspartnere b.la. arkitekter, bygherre, rådgivere, el-installatører og loftproducenter. Showroomet giver ligeledes mulighed for at invitere samarbejdspartnere, kunder og netværk inden for til fremvisning, arrangementer og møder.

Udforsk et væld af Teamtronics belysningsarmaturer og se eksempler på kundetilpassede løsninger. Heriblandt et udvalgte af vores Z-line og In-line armaturløsninger til indbyg i f.eks. DAMPA Silent Board, DAMPA Hook-On og Dampa Clip-In.

“Teamtronics belysningskonsulenter står efter aftale klar til at vise frem og fortælle meget mere om lys, tekniske komponenter og kundetilpassede løsninger. Har du forespørgsler på specifikke belysningsarmaturer eller kundetilpassede løsninger, kan vi efter aftale forberede og planlægge en fremvisning i showroomet efter netop dine ønsker,” fortæller Mathias Larsen, Key Account Manager hos Teamtronics salgsafdeling i Valby

Showroomet er etableret i samarbjede med BACHMANN, Dampa, EPI Danmark og Wallmann, som alle udstiller deres spændende produkter i lokalerne.

Adresse: Høffdingsvej 34, 2500 Valby

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig for nærmere aftale!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg giver hermed Teamtronic tilladelse til, at kontakte mig