Scroll to top

Teamtronic A/S er en dansk belysningsleverandør etableret i 1990 med speciale i produktion og levering af belysning – B2B. Teamtronic producerer og leverer færdige armaturer til både indendørs- og udendørsbelysning, og gennem årene har vi opbygget en stor erfaring i at tilbyde kundetilpassede løsninger grundet tæt samarbejde med samarbejdspartnere, eget lyslaboratorium og fleksibel produktion.

Teamtronic tilbyder et grundlæggende og alsidigt produktsortiment, men ønsker vores kunder et armatur med særlige armaturspecifikationer, kan vi levere kundetilpassede løsninger. Teamtronic er en dynamisk virksomhed med korte arbejdsgange, som i kombination med vores samarbejdspartnere samt indgående kendskab og erfaring med tekniske komponenter danner grundlag for kundetilpassede løsninger.

Hos Teamtronic arbejder vi tæt sammen med bygherrer, arkitekter, el-ingeniører og el-installatører over hele landet. Med afsæt i vores store erfaring og know-how tilbyder vi rådgivning og projektering fra A-Z med afsæt i detaljerede lysberegninger, for at kunne opfylde gældende standarder og krav til de enkelte belysningsprojekter.

Teamtronic har eget lyslaboratorie med spectrometer, photogoniometer og EMC-lab. Lyslaboratoriet gør det muligt at følge udviklingen indenfor LED belysning nøje, så kunderne tilbydes den bedste teknologi på markedet.

Gå på opdagelse i Teamtronics arbejde med kundetilpassede løsninger, lyslaboratoriet, referenceprojekter – og meget mere!