Scroll to top

Om Teamtronic

Hvem er Teamtronic A/S ?

Teamtronic A/S er stiftet i 2010 af Poul Nellemose og Lars Kjær, som begge har over 20 års erfaring indenfor branchen udendørsbelysning. Mændene bag Teamtronic er Poul Nellemose, der stiftede TTS (Technical Traffic Solution A/S) tilbage i 1998 som producerede trafiklys og i dag ejes af Swarco. Lars Kjær er tidligere product manager for udendørsbelysning fra Swarco. Hvilket giver Teamtronic et kæmpe knowhow omkring netop udendørsmarkedet.

Teamtronic startede ud som værende en produktionsvirksomhed af komponenterne til belysningsarmatur. I takt med virksomhedens udvikling producerer Teamtronic i dag kun færdige armaturer indenfor indendørs- og udendørsbranchen. Teamtronics fortid og DNA har derfor givet virksomheden og medarbejderne et stort knowhow omkring sammensætning af de rigtige komponenter og produktion af færdige armaturer, for at sikre den bedste pris, kvalitet og funktion. Udover en kompetent produktionsafdeling, har Teamtronic en projektafdeling, som har stor erfaring med projektering af indendørs- og udendørsbelysning. Med mere end 100.000 solgte armaturer i markedet har Teamtronic de logistikmæssige kompetencer til at håndtere og levere enkelordre for tocifrede millionbeløb.

Teamtronic har hovedsæde i Odense, hvor både salgskontor, projektafdeling, produktion og administration er etableret. Virksomheden beskæftiger 11 medarbejder fordelt i afdelingerne.