Scroll to top

Hvem er Teamtronic

Teamtronic A/S er en dansk belysningsleverandør med speciale i produktion og levering af LED belysning. Teamtronic blev etableret i 1990, hvor virksomhedens primære fokus var produktion af komponenter til belysningsarmaturer.

I dag udvikler og producerer Teamtronic færdige armaturer til både indendørs- og udendørsbelysning. Vi tilbyder et attraktivt produktsortiment, som opfylder kundernes krav og ønsker. Desuden har vi gennem årene opbygget en stor erfaring i, at tilbyde kundetilpassede løsninger grundet tæt samarbejde med samarbejdspartnere, eget lyslaboratorium og fleksibel produktion.

Med vores omfattende viden omkring LED belysning, et attraktivt produktsortiment, kundetilpassede løsninger med mere, er Teamtronic den rette belysningspartner til både store og små projekter.

Design og produktion

Vores produktsortiment optimeres og forbedres konstant af vores dygtige medarbejdere, som sikre, at vi altid kan tilbyde vores kunder de mest attraktive og effektive armaturer inden for indendørs- og udendørsbelysning.

Vores produktsortiment optimeres og forbedres konstant af vores dygtige medarbejdere, som sikre, at vi altid kan tilbyde vores kunder de mest attraktive og effektive armaturer inden for indendørs- og udendørsbelysning.

Vores produktion er baseret på en ideel blanding af dansk innovation og anvendelse af den nyeste og bedste teknologi fra anerkendte mærker såsom Tridonic, Signify (Philips) og Osram.

På alle vores produkter er der 5 års garanti mod fabrikationsfejl. Garantien giver vores kunder ret til, at ombytte det produkt der måtte have en fabrikationsfejl.

TT Indoor

Teamtronic udvikler og producerer belysningsarmaturer til indendørsmarkedet inden for områderne:

Hvert område har specielle krav til konstruktion, ydeevne, design og fleksibilitet. Derfor har vi udviklet vores produkter specifikt til disse områder, hvorved vi tilbyder de mest aktuelle armaturer til hvert enkelt område.

TT Outdoor

Teamtronic udvikler og producerer armaturer til udendørsbelysning. Vi fokuserer på, at skabe og udvikle produkter, som blandt andet giver byerne mulighed for at omdanne natlandskabet til et attraktivt miljø for både borgere og besøgende af byen.

TT Retail

Teamtronic producerer og leverer spot-serien T-ARCHE. Retail er et området, der konstant er i udvikling, hvorfor vi hele tiden udvikler og opdaterer vores spots med de bedste LED-chips, så hvert projekt hele tiden har den højst mulige return of investment.