Scroll to top

Intelligent lysstyrring

Hos Teamtronic tilbyder vi bæredygtige lysstyringssystemer, som kan skræddersys efter vores kunders krav og behov. Med vores lysstyrringssystemer er det muligt for vores kunder at optimere belysningen i diverse miljøer såsom store kontormiljøer, trappeopgange, undervisningslokaler med mere.

Med det rette lysstyringssystem er det muligt for vores kunder at skabe energieffektive og dynamiske miljøer med lysstyring. I denne forbindelse tilbyder vi hos Teamtronic både DALI-, EasyAir, og CASAMBI styring.

Gennem intelligent lysstyrring er det muligt at reducere energiomkostninger og forbedre ansattes arbejdsvilkår samtidig med, at man udnytter lysets fulde potentielle. Med en LED diode er det muligt at justere lysets intensitet og farve, så den rette belysning skabes til de enkelte miljøer.

Intelligent lysstyrring gør det altså muligt, at programmere lyset efter eget ønske og behov.

Hvorfor Teamtronic?

Med mere end 30 års erfaring inden for belysning, besidder Teamtronic indgående viden om LED lys samt intelligent styring og integration af belysning.

Hos Teamtronic har vi erfaring med at levere og implementere bæredygtige lysstyringssystemer til både sundhedssektoren, medicinalindustrien, institutioner med mere. I denne forbindelse leverer vi belysningsarmatur, programmering og opsætning af lysstyringssystem i en samlet pakke.

Som belysningsleverandør samler og konfigurerer vi selv vores egne belysningsarmatur. Vi har derfor den fulde kontrol og viden, som sikrer at programmeringen og opsætningen forløber korrekt.  Ingen projekter er for komplekse, til vi kan løse det.

Kontakt os her hvis du har nogle spørgsmål: Teamtronic – Kontakt