Scroll to top
Kontor og industri

August Schade Kvarteret -Ørested Nord

I forbindelse med opførelsen af det nye multihus i August Schade Kvarteret, Ørestad Nord, har vi hos Teamtronic leveret forskellige belysningsarmaturer til primært kontorfællesskabet med tilhørende faciliteter, P-kælder og teknikrum.

Multihuset er på 24.000 m2 og rummer både hotel, restaurant, café, serviceret kontorfællesskab og dagligvarebutik. Fællesskab, hjemlighed og bæredygtig er nogle af nøgleordene for byggeriet.

Til belysning af de åbne kontormiljøer er valget faldet på vores Z-line suspended 53.8-90 med op/ned lys. Z-line suspended 53.8-90 er kendetegnet ved dens slanke profil og opleves særdeles elegant og enkelt i kontormiljøer. Desuden skaber linjeprofilet rene linjer af lys i loftet, der fremhæver de åbne kontormiljøers arkitektoniske udtryk. Ydermere er Z-line suspended 53.8-90 særdeles velegnet til kontorfællesskabet i multihuset, da den giver et effektivt og samtidigt behageligt arbejdslys. Alle Z-line suspended 53.8-90 er leveret med lysstyrringssystemet EasyAir og er programmeret efter ønske og behov.

Til belysning af kontorfællesskabets toiletter har vi leveret vores attraktive T-hee Ø240 med sensor. T-Hee er blandt andet velegnet til belysning af toiletter grundet dens neutrale design, samt dens behagelige og ensartede lys. I bygningens teknikrum er vores T-Blackbird installeret. T-Blackbird er et fleksibelt og strømlinet LED armatur. Med det slanke design og effektive funktionalitet er T-Blackbird den praktiske løsning for mange forskellige miljøer.

I de mange fællesgange er vores spotlight T-Arche Eco installeret. T-Arche Eco har et langvarig designudtryk, som opfylder ønsker og behov for nutidige spots. Med T-Arche Eco er det muligt at fremhæve udvalgte områder på de forskellige vægge, hvorved kunst eller andet kan blive oplyst.

I bygningens P-kælder er vores robuste og effektive T-Tonardo G2 monteret. Tornado kendetegnes ved at være et kraftfuldt armatur, som kan tilpasses efter kundens behov. Den kan bruges både som påbyg eller wire. Tornado er specielt velegnet til p-kælder, fryserum, værksted og depotrum m.m

Del reference