Scroll to top
Beboelsesejendomme Veje og stier

Gimbelgrunden – Kolding

Hos Teamtronic har vi haft æren af at levere udendørsbelysning til Gimbelgrunden i Kolding. For få år tilbage lå Gimbelgrunden faldefærdig og forladt. I dag er der opført et moderne 7 etagers lejlighedskompleks samt IBA Kolding.

Til belysning af Gimbelgrundens parkeringsplads har vi hos Teamtronic leveret vores effektive og moderne T-FDA spot med tilhørende maste. På hver mast er der monteret 2-3 stk. T-FDA Spots, der både giver et godt visuelt udtryk samtidig med at den rette belysning på parkeringspladsen opnås. T-FDA Spot kan både monteres på mast, påbyg eller nedgravning og fås ydermere med RGB.

Til belysning af p-kælderen under lejlighedskomplekset faldt valget på vores attraktive og særdeles robuste industriarmatur T-Tornado G2. T-Tornado G2 er særlig kendetegnet ved, at den er robust samtidig med, at den er enkel af udseende. Armaturet egner sig godt til belysning af eksempelvis p-kældere, da den er effektiv samtidig med, at den giver et behageligt lys.

Til belysning af hovedindgangsområde ved IBA har vi hos Teamtronic ydermere leveret vores pullert T-Ipoint. T-Ipoint opleves særdeles behagelig samtidig med, at den skaber det rette lysrum i mørket og en opleves af sikkerhed og tryghed opstår. T-Ipoint er en klassisk pullert, som passer ind i et hvert bybillede.

Del reference