Scroll to top
Skoler og institution Veje og stier

Karen Blixen Skolen – Kolding

Karen Blixen Skolen i Kolding ønskede modernisering og energieffektivisering af deres udendørs belysningsanlæg. Projektet omfattede udskiftning af alle park- og vejarmaturer på skolens matrikel, herunder belysning af parkeringsplads samt belysning af stisystemer.

I denne forbindelse har vi hos Teamtronic leveret vores særdeles attraktive T-Model D til belysning af skolens parkeringsplads. T-Model D er Teamtronics eget design og svar på effektiv vejbelysning med et avanceret optisk Philips system samt et moderne og skandinavisk udtryk. T-Model D blev leveret og monteret på allerede eksisterende maste.

Til belysning af alle stisystemer langs skolens udeområder leverede vi vores klassiske og tidsløse park- og vejarmatur, T-Model S. Designet af T-Model S tager udgangspunkt i den traditionelle cylinderform og fås både med og uden topskive. T-Model S blev leveret med top skive og blev som T-Model D monteret direkte på allerede eksisterende maste.

Både T-Model D og T-Model S er særligt velegnet til belysning af Karen Blixen Skolens parkeringsplads samt stisystemer. Lyset fordeles jævnt ud fra armaturerne, hvilket er med til at sikre den perfekte sigtbarhed og skabe sikkerhed og tryghed på skolens matrikel.

  • Tags

    Gadebelysning, Udendørsbelysning

Del reference