Scroll to top
Beboelsesejendomme Kontor og industri

Pakhusene Horsens

Til opførelsen af Pakhusene i Horsens har vi hos Teamtronic leveret belysning til både boliger og erhvervsbygning. Pakhusene er placeret på havnen i Horsens hvor 53 arkitekttegnede lejligheder, erhverv med restaurant, specialforretninger og kontorlejemål tilbydes.

Til belysning af kontorlejemål – herunder kontor- og mødelokaler, kantine med mere, har vi hos Teamtronic leveret en kundetilpassede løsningen i forbindelse med montering af vores T-LS50 i Rockfon loft. I samarbejde med vores kunde designede vi et afslutningsstykke, så overgange mellem rockfon loftet og armaturet var glidende og minimal. Afslutningsstykket var nemt og enkelt at montere mellem loft og armatur.

Foruden levering af vores kundetilpassede løsning af T-LS50 har vi leveret vores T-ALP6060 linjearmaturer til belysning af trappeopgange. De samme armaturer er leveret til belysning af Pakhusenes lejlighedskomplekser således, at der er et designmæssigt sammenhæng mellem bygningerne.

Til belysning af diverse mødelokaler, atrium, gangarealer og tekøkkener har vi leveret vores T-SILVEREYE downlight. Alle 190 stk. er leveret med DALI styring og er leveret i farverne sort og hvid.

Vores T-LED 595x595 prisme er leveret med DALI styring til belysning af køkken. Armaturet egner sig særlig godt til belysning af køkkener grundet det minimalistiske design og slanke profil, som reducerer indflydelse på lofthøjde til et minimum.

Til belysning af trappeopgangene i Pakhusenes lejlighedskomplekser, har vi leveret vores T-ALP6060 linjearmaturer. Armaturerne er alle placeret lodret på væggene i de enkelte trappeopgange, som giver et helt unikt udtryk. Armaturerne er alle leveret med trådløs EasyAir sensor, som giver beboerne en oplevelse af gode belysningsdetaljer og som samtidig mindsker energiforbruget i bygningen. Desuden har vi leveret vores moderne og effektive T-HANSI til belysning af lejlighedernes depotrum.

Del reference