Scroll to top
Kontor og industri

Bravida – Nyt domicil

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere belysning til Bravida Odenses ny opførte domicil. Det nye domicil omfatter en administrationsbygning samt lager- og værkstedsfaciliteter.

Bravida ønskede nye og energi-rigtige faciliteter, herunder moderne og lyse lokaler. I denne forbindelse forslog vi hos Teamtronic forskellige belysningsarmaturer med blandt andet DALI styring.

Til belysning af alle kontorområder samt printer- og depotrum faldt valget på vores enkle og stilrene T-LED 595x595 armatur til indbyg. Alle 180 armaturer blev leveret med DALI, som sikrer, at den nødvendige belysningsstyrke er tilstede. I domicilets mødelokaler er vores T-ROVER blevet leveret. T-ROVER er et attraktivt armatur, som giver den rette belysning og virker samtidig dekorativt. T-ROVER går desuden igen i domicilets kantine, hvor kelvin change er installeret.

For at opnå et moderne og stilfuldt udtryk ved domicilets indgang samt trappeområde er vores T-CIRCLE Ø600 og Ø1200 blevet monteret. Alle T-CIRCELs er nedhængt, hvilket giver et moderne udtryk og fremhæver domicilets høje lofter og rumlighed.

På alle toiletter er vores T-HEE samt T-ALP049 spejlarmatur monteret. Disse armaturer egner sig særlig godt til omklædning, bad og toiletter grundet deres effektivitet og enkle designs. Teknologien på vores T-HEE bygger på sideview, hvor lyset sendes vandret ind i en prismeplade og en unik ensartet belysning opnås i hele rummet.

Til belysning af lager- og værksstedsfaciliteter er vores T-TORNADO leveret. Armaturet er et særdeles robust og kraftfuldt armatur, som er særdeles velegnet til lager, værksted, fryserum med mere. Armaturet giver et effektivt og kraftigt lysudbytte.

Del reference