Scroll to top
Kontor og industri

AffaldVarme Aarhus – Renovering

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere belysning til AffaldVarme Aarhus, hvor en renovering af kontrolrummet i Lisbjerg har været i gang. Projektet omfattede renovering af kontrolrum, kontor- og mødelokaler med mere.

I forbindelse med renoveringen var der særlig fokus på belysning af kontrolrummet, da der er tale om bemanding af kontrolrum 24 timer i døgnet. Det var derfor vigtigt, at kunne styre belysningen således, at lyset i kontrolrummet fulgte den ”naturlige” døgnrytme og at det samtidig var nemt og enkelt at ændre på eksempelvis armaturenes lysstyrke.

Til belysning af kontrolrummet har vi leveret vores T-LED Prisme med tilhørende Casambi-styring. Casambi er en App baseret løsning, hvor det er muligt, at opsætte forskellige scenarier i forbindelse med belysning. Eksempelvis kan der opsættes et scenarie, hvor T-LED Prisme lyser med 4000 kelvin om dagen og 2700 kelvin om natten i kontrolrummet.

I bygningens nyrenoveret gangarealer, kontor- og mødelokaler er vores linjearmatur T-ALP75120 og T-QUEEN med DALI blevet installeret. T-QUEEN er en moderne downlight, som giver en fremragende termisk spredning af lyset grundet dens aluminiumsreflektor. Desuden er vores T-QUEEN at finde på de nyrenoveret toiletter, hvor vi ydermere har leveret vores T-FRYER spejlarmatur til belysning af spejl og vask.

Til belysning af Trappeopgang og forhal faldt valget på vores T-HEE og T-HANSI. Begge armaturer har et minimalistisk og enkelt design, som passer ind i de fleste miljøer.

Del reference