Scroll to top
Skoler og institution

VUC, HF Fyn – Odense

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere både indendørs- og udendørsbelysning til den nyopførte HF Fyn i Odense på Kottesgade ved Byens Bro. Bygningen er i 3 etager og omfatter både undervisningslokaler, studieområder, kantine med mere. Desuden er bygning indrettet med åbent billedkunst- og designlokale samt orangeri og observatorium.

For at opnå den rette belysning af undervisnings- og studielokaler har vi hos Teamtronic leveret vores T-Hee G2 samt T-Asymmetric til belysning af tavler.

Bygningens fællesområde i stueetagen oplyses af vores moderne T-Circle, som skaber et spændende udtryk og følelsen af, at der er højt til loftet. T-Circle er et cirkulært armatur, som kombinerer funktionalitet, ydeevne og design. Bygningens resterende fællesområder oplyses af vores mere enkle og tidsløse T-Hee G2, hvor ydeevne og funktionalitet er i fokus.

Alle gange samt udvalgte fællesområder oplyses af vores downlight T-Queen, som giver en flot og behagelig termisk spredning af lyset. Desuden er T-Queen samt T-Elefant udvalgt til, at belyse bygningens pragtfulde trappe, der er placeret midt i bygningen og som forbinder alle etager på en elegant og åben måde.

På alle toiletter findes vores linjearmatur T-ALP6380. Armaturerne er indbygget i loftet og placeret over toiletspejlene, hvoraf både toilet og spejl oplyses effektivt og moderne på samme tid. Desuden er T-ALP6380 installeret i bygningens trappeopgang, hvor alle armaturer er placeret lodret på væggene, hvilket giver et unikt udtryk til en ellers almindelig opgang.

Til belysning af udendørsområdet har vi leveret vores T-Model D. Desuden er vores T-Queen blevet monteret ved bygningens udhæng ved hovedindgangen.

  • Dato

    juli 1, 2019

Del reference