Scroll to top
Sport og kultur

Vue Rosengård – Odense

Det internationale biografkoncept Vue er ved at gøre sit indtog i de danske biografer med ønsket om at opgradere biografoplevelsen med ekstra fokus på komfort og service. Her er biografen ved Rosengårdscenteret blandt de første danske Vue biografer.

I denne forbindelse har Teamtronic i tæt samarbejde med Vues engelske lysdesignere leveret belysning til Vue Rosengård. Her var ønsket, at belysningen skulle understøtte stemningen af den eksklusive biografoplevelse i foyer, bar, lounge, gangarealer – og med udendørsbelysningen langs facaden.

Til belysningen er valget fladet på påbygnings armaturet T-King til belysning af gangarealerne, indbygningsspottet T-Skylark til belysning af bl.a. foyer og området med bland selv-slik samt skinnespottet T-Arche F1 til belysning af baren og kioskområdet. Til udendørsbelysningen er der langs facaden opsat i alt 45 meter LED-bånd T-SMD2016 med 180 led pr. meter i 2700K med opal afskærmning.

Løsningen er blevet udarbejdet i tæt samarbejde med Vues engleske lysdesignere og Bravida Odense – hos Teamtronic takker vi for det gode samarbejde!