Scroll to top
Kontor og industri Skoler og institution

Solrød Gymnasium

Solrød Gymnasium ønskede at modernisere deres administrationslokaler - og herunder at forbedre den eksisterende belysningen i administrationen, kontorer, mødelokaler og lærerværelset for et bedre opholds- og arbejdsmiljø.

I denne forbindelse har Teamtronic leveret lineære Below 100-44 armaturer, som er en moderne og fleksibel belysningsløsning i kontormiljøer. Below kan anvendes til alle nedhængt loftsystemer og monteres let under byggefasen, hvor loftets hovedskinner monteres vinkelret på armaturerne i CNC-bearbejdede indskudsprofiler, som overholder loftsystemets modelmål. Below 100-44 giver stor fleksibilitet i forhold til placering af lysåbning samt valg af lysstyring og tekniske komponenter, som f.eks. røgdetektorer, sprinklere, sensorer, der kan indbygges i profilet. Til dette projekt er Below 100-44 armaturerne indsat i Ecophon Focus Ds loft med skjult skinnesystem.

Resultatet er i sin helhed blevet et klassisk og stilrent udtryk med en effektiv og stimulerende belysning, der gør det muligt at tage hensyn til de forskellige behov og arbejdsopgaver, som administrationens lokalerne og lærerværelset på Solrød Gymnasium rummer.

  • Dato

    september 1, 2022

  • Anvendte Produkter

    Below

  • Tags

    Below, Ecophon Focus Ds, linjebelysning

Del reference