Scroll to top
Veje og stier

Bogense Kirkesti

Nordfyns Kommune ønskede at forbedre og modernisere forholdene langs stien ved Bogense Kirke. Projektet omfattede bl.a. opsætning af ny belysning og nyt hegn langs stien som sikring mod den stejle skråning ned mod Øster Havnevej.

I denne forbindelse har Teamtronic leveret en kreativ belysningsløsning med LED-bånd, der er monteret som en integreret del af det nye hegn langs stien. LED-båndet er vores T-2016 monteret i et ALP002 profil med opal afskærmning, som strækker sig over 320 meter med 180 LEDer pr. meter. LED-båndet udsender 3000K og er et energivenligt valg med et strømforbrug på 7W pr. løbende meter. Belysningen er desuden installeret med 1-10V driver og timerregulering, der gør det muligt at dæmpe og styre belysningen efter kundespecifik programmering. Således tændes den nye belysning langs stien samtidig med den øvrige gadebelysning i området.

Denne effektfulde og energirigtige løsning med LED-bånd bidrager til, at stien langs Bogense Kirke er sikker og farbar i de mørke timer, og belysningen skaber ligeledes en hyggelig og tryg stemning i området. Hos Teamtronic er vi glade for det endelige resultat – stor tak til Nordfyns Kommune og Nordfyns Svejser, der har leveret hegnet, for det gode samarbejde omkring projektet!

  • Tags

    Led- & Neon Flex

Del reference