Scroll to top
Sport og kultur

Gubsø Garage

I tæt samarbejde med Gubsø Garage har vi udviklet 120 armaturer med udgangspunkt i original lampe, der har hængt på værkstedet ved den franske bilproducent Bugatti.

Gubsø Garage fungerer som konference-, event- og oplevelsescenter i Søhøjlandet ved Silkeborg. Bygningernes arkitektur er inspireret af tegningerne til den første Bugatti-fabrik i Frankrig, og lokalerne rummer en af landets mest eksklusive samling af klassiske biler.

Gubsø Garage havde et stort ønske om at skabe en lampe med inspiration fra en original version, der hang i værkstedet ved Bugatti, som et gennemgående element i bygningerne. Gubsø Garage har selv stået for udformning og produktion af lampehuset, og Teamtronic fik den spændende opgave at udvikle lyskilden til den specielle lampe.

Kreativiteten blev sat i spil i vores lyslaboratorie, hvor der blev eksperimenteret med tekniske komponenter og en kombination af forskellige afskærmninger. Denne customized løsning gjorde det muligt at tilpasse belysning til de store lokaler.

Resultatet blev en moderne og energirigtig lyskilde indpakket i et historisk og autentisk lampehus. Tak til Gubsø Grarage for tilliden og det gode samarbejde – hos Teamtronic er vi stolte af det endelige resultat!

  • Dato

    januar 1, 2021

Del reference