Scroll to top
Sport og kultur

Dalum Fysioterapeut & Idrætsklinik

I forbindelse med renovering af Dalum Fysioterapeut & Idrætsklinik, har vi hos Teamtronic leveret LED armaturer til forbedring og optimering af hele bygningens belysningen. Der var tale om en total udskiftning af gamle armaturer i både kælder, stue og 1 sal.

I forbindelse med belysning af kælderen, var det særdeles vigtigt for Dalum Fysioterapeut & Idrætsklinik at opnå en særdeles effektiv belysning grundet minimalt lysindfald og træningslokaler placeret i kælderen. Til belysning af træningslokalerne i kælderen har vi hos Teamtronic leveret vores attraktive T-Hee Ø500. T-Hee er særdeles velegnet til belysning af rum, hvor der er ekstra lavt til loftet grundet dens lave højde og store lysflade, der skaber effektivt og behageligt lys.

Til belysning af alle omklædningsrum, toiletter samt bad er valget faldet på vores moderne T-Silvereye. T-Silvereye er en downlight med et særlig højt lumenoutput og giver samtidig en fremragende termisk lysspredning.

I træningslokaler, behandlingsrum samt gangarealer i stueetage og på 1 sal er har vi leveret vores populære og minimalistiske panelarmatur til indbyg - T-LED 595x595. T-LED er leveret med DALI, der gør det muligt for Dalum Fysioterapeut & Idrætsklinik at styre og programmere lyset i de enkelte rum.

Del reference