Scroll to top
Sundhedssektor og medicinal

Dyrestald og laboratorier

Kunde ønskede et nyt lyssystem i deres dyrestald, hvor etableringen skulle have en positiv effekt på dyrenes velvære. Døgnrytmelyset i dyrestalden var særdeles relevant, da dyrene ligesom mennesket trives bedst med en stabil døgnrytme med dagslys om dagen og mørke om natten.

Kunde ønskede et system, som skulle sikre stabilt og optimalt døgnrytmelys for deres dyrestald og laboratorier. Desuden skulle lyssystemet kunne håndtere rødt arbejdsbelysning i sammenhæng med døgnrytmelys.

Hos Teamtronic har vi leveret dynamisk døgnrytmelys til etableringen af nyt lyssystem i dyrestald laboratorier. Med det implementeret dynamiske døgnrytmelys er det muligt, at styre og indstille et tidspunkt for solopgang og et tidspunkt for solnedgang. Her tages der desuden højde for sommertid og vintertid. Hvert laboratorie styres udelukkende via et display ved indgangen af rummet. I denne forbindelse er hver zone/rum programmeret individuelt.

Det røde lys er udført som en inkorporeret del af de leveret belysningsarmaturer. Det røde lys har til formål at give arbejdslys for personer, der skal udføre arbejde i dyrestalden, uden at forstyrre dyrene unødigt. Dyrene oplever ikke det røde lys. Det røde lys kan betjenes i laboratorierne via on/off.

Billeder: Novo Nordisk

  • Anvendte Produkter

    T-LED

  • Tags

    Dynamisk døgnrytmelys, sundhedssektor

Del reference