Scroll to top
Sundhedssektor og medicinal

Dansk Gigthospital – Sønderborg

Til Dansk Gigthospital har vi hos Teamtronic leveret vores attraktive T-Albatross med dynamisk døgnrytmelys, der har til formel at forbedre patienternes trivsel på hospitalet. Da patienter på Dansk Gigthospital ofte er indlagt over en længere periode, er det særdeles vigtigt, at de på bedste vis trives på hospitalet under indlæggelsen.

Til trods for, at døgnlys var tænkt ind i indretningen af gigthospitalet, var det flere steder i bygningen ikke muligt at opnå den rette mængde døgnlys ind i de forskellige lokaler og rum.
Derfor blev dynamisk døgnrytmelys implementeret i de forskellige gangarealer og fællesarealer.
Derfor blev der implementeret dynamisk døgnrytmelys på forskellige fællesarealer samt gangarealer.

Det dynamiske døgnrytmelys skal være med til at give patienterne bedst muligt trivsel under indlæggelse uanset hvor patienterne måtte opholde sig. Det dynamiske døgnrytmelys er programmeret ens med samme døgnrytmelys på hele Gigthospitalet, hvorved det samme døgnrytmelys opleves.

Døgnrytmelyset er programmeret til at følge lysets naturlig intensitet og farve. Når patienterne står op om morgen vil lyset være dæmpet og have en gullig belysning, der simulerer solopgang. I takt med at timerne går ændres intensitet på lyset og lyset opleves mere lyst og blåt, hvorefter lysets intensitet og farve igen dæmpes hen på eftermiddagen.

  • Tags

    Dynamisk døgnrytmelys, sundhedssektor

Del reference