Scroll to top
Skoler og institution Veje og stier

AMU Fyn – Odense

Vi har hos Teamtronic har æren af, at levere belysningen til to spændende og meget forskellige belysningsprojekter på AMU Fyn i Odense.

Det første belysningsprojekt omhandlede belysning af trappe og indgangsrampe ved AMU Fyns hovedindgang. AMU Fyn ønskede en effektiv belysning, der samtidig fremtrådte diskret og neutral ved trappe og rampe. Belysningsløsningen faldt derfor på indfræsning af vores alu-profil, T-ALP003, med LED strips og Opal afskærmning. Indgangsrampen samt trappen oplyses nu med rette effektivitet samtidig med, at alu-profilerne er skjulte hvorved selve lyset fremtræder elegant i mørket.

Det andet projekt omhandlede belysning af noget helt unikt kunst med en særlig historie for AMU Fyn. AMU Fyn ønskede belysning af deres unikke kunstværk, der består af 3 dele, som repræsenterer skolens forskellige uddannelsesfag. Kunstværket er hugget i glas af kunstneren Gustav Hjortelund og er skænket af Albani Fonden, da skolen blev opført. Til belysning af glaskunstværket, ønskede AMU Fyn skjult belysning, som skal lyse kunstværket op, samtidig med, at danne en lysramme rundt om. Til dette spændende projekt har vi leveret nogle særlig kundetilpassede LED-blokke med ledning. Disse små LED-blokke gjorde det muligt, at skjule installationen af lyset direkte bagpå kunstværket samtidig med, at lyse glaskunstværket op og skabe en lysende ramme.

  • Dato

    december 1, 2020

  • Anvendte Produkter

    T-ALP003-R

  • Tags

    Kundetilpassede løsninger, Led- & Neon Flex, Skjult belysning, Udendørsbelysning

Del reference