Scroll to top
Beboelsesejendomme Skoler og institution

Kronehaverne på Ørestads Boulevard

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere belysningsarmaturer til Kronehaverne på Ørestads Boulevard i København. Kronehaverne bygges i samarbejde med AP Pension og er et større byggeri, som omhandler både ejerboliger, erhverv, daginstitution og 48 almene boliger. De almene og private boliger vil have fælles altaner og dele grønne udendørsarealer.

Til belysning af ind- og udgange i stueetage samt ind- og udgang til fælles altan på 3 sal har vi leveret vores moderne T-Wall med op/ned lys. T-Wall passer perfekt til nyere arkitektur, med dens klare linjer, der dominerer lampens udtryk og design.

Til belysning af bygningens store trappeopgang har vi leveret vores minimalistiske og særdeles fremtidssikre 60x60 panelarmatur til indbyg – T-LED. T-LED er en af vores mest attraktive panelarmaturer, grundet dens effektivitet og design. T-LED falder naturligt og diskret ind i alle typer miljøer, hvoraf lyseffektiviteten er i centrum. T-LED er leveret med lysstyringssystemet EasyAir, hvor lyset reguleres efter bevægelse samt dagslys.

Til belysning af bygningens mindre trappeopgange samt teknik-og varmerum, har vi leveret vores påbygningsarmatur – T-Square Slice i Ø260. T-Square Slice er leveret med sensor og nødlys, hvilket var et krav i de to trappeopgange. T-Square Slice har et kantet udtryk med rene og enkle linjer. T-Square Slice passer naturligt ind i de fleste miljøer og giver et behageligt lys.

Billede: Illustration af Kronehaverne på Ørestads Boulevard, AP Pension

Del reference