Scroll to top
Sundhedssektor og medicinal

Nykøbing Falster Sygehus – Bygning V

Hos Teamtronic har vi leveret LED belysning til ombygning af Nykøbing Falster Sygehus – Bygning V. Bygning V huser både 20 patienstuer med tilhørende bad og toilet, TV-stue, opholdsrum og køkken til brug af personale, depotrum samt trappe- og gangarealer.

Til belysning af alle patientstuer har vi leveret vores attraktive T-Rover Float i Ø450, påbyg. T-Rover Float er et særdeles populært påbygningsarmatur, grundet dens effektivitet og enkle design.

For at opnå et sammenhængende udtryk i hele bygningen, er T-Rover Float også gennemgående i personalets opholdsstue og køkken, TV-stue og gangarealer. I disse rum er der tale om installation af T-Rover Float Ø300 mm, påbyg. Alle T-Rover Float er desuden leveret med dynamisk døgnrytmelys, som kan påvirke patienter og personale positivt grundet bedre helings- og arbejdsforhold.

På alle toiletter og bade er vores T-Skyrlark35 blevet installeret. T-Skylark35 er en kipbar downlight, hvor det er muligt, at justere lysvinklen alt efter behov og ønske. T-Skylark35 er ideelt til brug ved frugtige steder såsom badeværelser og brusenicher grundet en tæthedsklasse på IP54.

  • Dato

    september 16, 2020

  • Anvendte Produkter

    T-Skylark35 T-Rover Float

  • Tags

    påbygningsarmatur, Renovering, sundhedssektor

Del reference