Scroll to top
Beboelsesejendomme

475 beboelsesejendomme – Lundevænget

I forbindelse med ombygning og renovering af udlejningsboliger samt fælleshus på Lundevænget – Ryparken København har vi hos Teamtronic leveret to forskellige typer af downlights til indbygning i loft.

Renoveringen omfatter 475 boliger, fortrinsvist 2-værelses lejligheder, som er fordelt på 14 boligblokke. 13 af boligblokkene er opført som 3 etagers ejendomme, imens den sidste er opført i 4 etager. Lejlighedsfordelingen er meget ensartet og de 2-værelsesboliger repræsenterede størstedelen af boligudbuddet. Desuden omfatter renoveringen også ombygning af boligområdets fælleshus.

Til belysning af toilet og bad i udlejningsboligerne, har vi leveret over 1.900 stk. af vores attraktive kipbar downlight T-Skylark35. Med T-Skylark35 opnås et særdeles effektivt og samtidigt behageligt lys. Dette er blandt andet essentielt i rum hvor der intet naturligt lysindfald er, men hvor man stadig har brug for en god belysning – i dette tilfælde på badeværelset i udlejningsboligerne. Desuden er T-Skylark35 ideelt til brug frugtige steder såsom badeværelser og brusenicher grundet en tæthedsklasse på IP54.

Til belysning af gange og entre, har vi leveret over 1.850 stk. af vores minimalistiske og kipbar downlight T-Blue, som er godkendt til indbygning direkte i isolering. Desuden har T-Blue en indbygningshøjde på kun 72 mm hvilket gør T-Blue særdeles attraktiv. T-Blue er det oplagte valg til belysning af mindre gangarealer, entre, garderober med mere, grundet dens enkle design og funktionalitet med justering af lysvinkel.

Til belysning af køkken, værelse, 3 x værksteder samt toiletter i fælleshuset er T-Skylark35 blevet installeret. Det er valgt, at holde et ensartet udtryk og lysoplevelse i fælleshuset hvorfor T-Skylark35 går igen i de forskellige rum.

  • Dato

    september 25, 2020

  • Anvendte Produkter

    T-Skylark35 T-Blue

  • Tags

    Downlights, Renovering

Del reference