Scroll to top
Kontor og industri

Kontordomicil – Middelfart

Daugaard Pedersen er bygherren bag et topmoderne kontordomicil på 6700m2 i det nordlige Middelfart. Byggeriet er opført med et gennemgående fokus på bæredygtige materialer og løsninger med forventningen om at opnå en DGNB Guld-certificering. Certificeringen omfatter kontordomicilets drift, hvor b.la. energiforbruget bliver registreret, analyseret og evalueret med henblik på, at driften løbende optimeres i fremtiden. Ambitionerne om certificeringen stiller høje krav til bæredygtigheden på flere planer - både miljømæssigt, socialt og økonomisk.

De høje krav til bæredygtighed gør sig naturligvis også gældende for belysningen i kontordomicilet. Her har Teamtronic leveret en belysningsløsning med T-LED og T-Modular armaturer med DALI DT8 driver, som giver mulighed for DALI dagslysstyring og 2700-6500K Kelvin Change – også kaldet Tunable White.

Solens gang, intensitet og lysfarve har stor indflydelse på menneskets biologiske ur, som er afgørende for menneskers velvære og aktivitetsniveau i løbet af dagen. Med tunable white er det muligt at efterligne det naturlige lys med skiftende intensitet og lysfarve i løbet af dagen afhængigt af årstiden. For medarbejderne i kontordomicilet betyder det, at belysningen understøtter det biologiske ur, som fremmer medarbejdernes koncentrationsevnen, aktivitetsniveauet og velbefindende i løbet af dagen.

Belysning med LED og dagslysstyringen sikrer en fleksibel og bæredygtig belysning i kontordomicilet. Visionen om en bæredygtig belysningsløsning sikres med LED-belysningens lave energiforbrug og driftsomkostninger. Samtidig er belysningsløsningen med til at fremme arbejdsmiljøet i kontordomicilet til gavn for medarbejdernes komfort og velvære – derved fremmer belysningen også den sociale bæredygtighed.

Del reference