Scroll to top

Foto: Billedet viser vores moderne T-MODEL RUSO, på en vejstrækning i Tårnby Kommune. T-MODEL RUSO skaber et balancerede sammenhæng mellem de udvalgte vejstrækninger, hvor både større trafikveje, udendørsarealer samt byrum er repræsenteret.

Vejbelysning til Tårnby Kommune

I slutningen af år 2019 havde vi hos Teamtronic æren af, at levere 94 stk. T-RUSO armaturer til et nyt projekt i Tårnby Kommune. Projektet omfattede modernisering og energirenovering af vejbelysningsanlæg på udvalgte vejstrækninger. I Samarbejde med SEAS NVE blev de rette armaturløsninger udvalgt til, at underbygge den helhed og sammenhæng, som ønskes i kommunens dag- og nattetimer.

De leverede armaturer skaber tilsammen et visuel balancerede sammenhæng mellem de udvalgte vejstrækninger, hvor både større trafikveje, udendørsarealer samt byrum er repræsenteret.

Armaturerne kan differentieres mellem vejstrækninger, hvoraf de enkelte armaturer kan have forskellige funktioner og karakter alt efter ønske. På denne måde skaber armaturerne fleksibilitet, som er med til, at skabe behagelig lyskomfort for borgerne i Tårnby Kommune.

Visuel balance i udemiljøer

Hos os i Teamtronic er det visuelle design på vores produkter lige så vigtigt som produkternes funktionalitet. Vores gade- og parkarmturer er alle stilrene og af tidssvarende udseende, som passer naturligt ind i alle typer udemiljøer. Vi ønsker, at alle vores gade- og parkarmturer skal opleves behagligt i sin kontekst, og være en del af de enkelte udemiljøer, hvad end der er tale om by- og parkområder, stisystemer eller andet.

Lyskomfort

Når vi oplever det, at blev blændet af skarpt lys, bliver vores øjne generet og det følelse ubehageligt. Blænding opstår, når vi udsættes for et for højt lysniveau sammenlignet med det niveau, som vores øjne har tilpasset dig.

Uanset om der er tale om inde- eller udemiljøer, er lyskomfort vigtigt at fokusere på. Hos Teamtronic bestræber vi os på, at alle vores armaturer opleves behageligt i sin kontekst. I denne forbindelse benytter vi os af micro-prismatisk afskærmning i indemiljøer samt en linse teknologi i udemiljøer, for at undgå blænding. På denne måde sikre vi os, at vi altid kan rådgive og levere de rette armaturer til vores kunder, som skaber de bedste rammer for trivsel og adfærd.

Leveret produkter