Scroll to top

Foto: Billedet viser et typisk kontormiljø, hvor EasyAir er særlig egnet, grundet lysindfaldet som kun sker for enden af kontoret.

Udnyt den nyeste teknologi

– Spar penge med en fremtidssikker og fleksibel belysningsløsning

EasyAir er en trådløs løsning, som enten er indbygget i belysningsarmaturerne eller placeret separat, og som kombinerer pir- og dagslyssensor. Tilslutningen er simpel og sker via 3 leder kabel, og det er derfor ikke nødvendigt, at udskifte tidligere installationer af ældre dato.

Fremtidssikker og fleksibel belysningsløsning

Store udgifter til lagerbelysning døgnet rundt, kontorbelysning eller belysning i tomme lokaler, hører fortiden til. Med EasyAir oplever du en synlig energibesparelse samtidig med, at du opnår en fleksibel og effektiv belysning, som er tilpasset dit behov.

Takket være EasyAir er det muligt, at skabe effektiv kommunikation mellem de enkelte LED armaturer uden traditionel kabelinfrastruktur. EasyAir er en trådløs løsning, som enten kan blive indbygge i belysningsarmaturerne eller placeres separat. Desuden er EasyAir udstyret med en bevægelses- og dagslyssensor.

Bevægelsessensoren kan registrere de mindste bevægelser på få centimeter inden for de registreret zoner. Det er dog muligt at blokkere registeringen af bevægelser i bestemte zoner, hvis dette ønskes. Med dagslyssensoren reguleres lysniveauet, alt efter hvor meget dagslys der er i det pågældende rum. På den måde udnytter du dagslyset bedst muligt og sparer samtidig på dit energiforbrug.

Sådan virker det

  1. Tilslut belysningsarmaturerne via 3 leder kabel
  2. Kommunikation via Zigbee 3.0
  3. Programmering af belysningsarmaturerne via BLE (Bluetooth low energy) igennem en App-baseret løsning.

Det kræver som udgangspunkt ingen udskiftning af tidligere installationer af ældre dato, da der er tale om tilslutning via 3 leder kabel. Dette skyldes, at den interne kommunikation mellem belysningsarmaturerne sker trådløst.

Optimér belysningen i dine omgivelser

Uanset om der er tale om belysning på et lager, et kontor, et logistikcenter eller andet, ændres behovet for belysning konstant. Med EasyAir er det muligt både at programmere grupper, zoner og scener.

Du kan gruppere optil 40 LED armaturer pr. lysgruppe, og opdele dine lysgrupper i forskellige zoner. De enkelte zoner gør det muligt, at tilpasse belysningen i de enkelte rum. Ønskes der forskellige lysniveauer i samme zone, er det muligt at indstille scener, der gør det muligt at have forskellige lysniveauer i samme rum.

Eksempelvis vil indstillinger af zoner og scener være essentiel, på et større kontor, hvor der eksempelvis kun er vinduespartier i den ene side. Her kunne der være et behov for højere lysniveau ved de kontorpladser, som er længst væk fra vinduerne, og et lavere lysniveau ved de kontorpladser, som er tættest ved vinduerne.

Vælg den løsning, der passer til netop dig

Belysningsposten kan være en stor udgift for de fleste virksomheder, og udgøre en stor procentdel af dine elregninger. Det er derfor essentielt, at den løsning du vælger, er så effektiv og omkostningsbesparende som muligt.

Hos Teamtronic tilbyder vi LED-belysningsløsninger med særlig lang levetid, som blandt andet kan reducere dit energiforbrug, optimere ansattes trivsel, produktivitet og sikkerhed. Med mere end 10 års erfaring inden for inde- og udendørsbelysning, sikre vi os, at du får den rette rådgivning samt belysningsløsninger, som passer til netop dig og dine behov.

Har Easyair vækket din interesse eller har du et eller flere spørgsmål angående løsningen, er du velkommen til at kontakt os på tlf. +45 29 71 65 95 eller sende en mail til mathias@teamtronic.dk.

Eksempler på produkter med EasyAir

Mathias Joachim Larsen

Key account manager

E-mail: mathias@teamtronic.dk

Tlf: +45 29 71 65 95