Scroll to top
Sundhedssektor og medicinal

Rigshospitalet Nordfløjen 2

I forbindelse med byggeriet af anden fase af Nordfløjen, har vi hos Teamtronic leveret indendørsbelysning. Anden fase af byggeriet er på 10.500 m2. Byggeriet opfatter både sengestuer, bad og toilet, operationstuer, kontor, parkeringskælder med mere.

I forbindelse med opførelsen af de mange bade og toiletter, har vi hos Teamtronic leveret vores T-FRYER, som er monteret over alle spejle og vaske. Armaturet givet et behageligt lys i ansigtet, og egner sig godt til bad og toilet miljøer.

Til alle gangarealerne har vi specialdesignet lineære armaturer. Designet er udviklet på en måde hvorpå, at de enkelte lineære armaturer fungerer som en del af loftkonstruktionen. De monteret lineære armaturer er derved med til, at fastholde de enkelte loftplader. Desuden er lineære armaturerne udviklet som et endeløst armatur, der løber langs gangarealernes loft.

Vores T-LED armatur er placeret i alle møde- og kontorlokaler, operationsstuer og forskningslokaler. Armaturerne er alle med high lumen, som er særlig egnet til hospitalsmiljøer, hvor farvegengivelse og lysudbytte er vigtigt.

Til trappeopgangene har vi leveret vores T-HANSI, som alle er placeret på væggene langs trapperne. For at opnå den rette belysning af parkeringskælderen er vores T-TORNADO blevet monteret.

  • Dato

    december 2, 2019

  • Tags

    Indendørsbelysning, specieldesignet, T-LED

Del reference