Scroll to top
Skoler og institution

Tempeltræet – Klubtilbygning

Skolen ved Bülowsvej på Frederiksberg er i fuld gang med at udvide med en ny klubtilbygning - Tempeltræet. Den nye klubtilbygning indgår i et større bygningskompleks, der er organiseret som et campusområde, hvor flere bygninger i området indgår.

Der er etableret 842 kvadratmeter til den nye klubtilbygning. Byggeriet er præcertificeret til en DGNB guldcertificering. Byggeledelsen har i denne forbindelse haft stor fokus på energiforbrug og materialevalg.

I forbindelse med projektet har vi hos Teamtronic leveret forskellige LED armaturer. Til belysning af udendørsarealer har vi blandt andet leveret vores T-HANO. De leveret armaturer er alle placeret ved Tempeltræets indgangspartier, og er med til at skabe sikkerhed og tryghed i området.

For at opnå den rette indendørsbelysning af trappeopgange samt gangarealer har vi leveret vores T-ALBATROSS. Armaturet er et cirkulæret armatur, som kombinerer funktionalitet, ydeevne og design. Armaturet givet et fremragende lys samt et indtryk af, at lyset kommer ned gennem loftet i bygningen.

T-ALBATROSS udsender et diffust lys via en højeffektiv PMMA diffuser med en micro-prismatisk afskærmning. Når armaturet betragtes nedefra, mindskes muligheden for eventuel blænding. Med en vinkling på 5 af ringens inderside skabes der ydermere en komfortabel og stilren graduering af lyset. Desuden er der tale om tre forskellige monteringsmuligheder, som gør det muligt at skabe spændende kombinationer i hele bygningen.

  • Dato

    juni 3, 2020

  • Anvendte Produkter

    T-HANO

  • Tags

    Indendørsbelysning, Nybyg, T-ALBATROSS

Del reference