Scroll to top
Skoler og institution

Retsbygning ved Vestre fængsel

Hos Teamtronic skal vi levere belysning til en nyopført retsbygning ved Vestre fængsel. Her leveres der belysning til én stor retssal og to mindre sale til grundlovsforhør. Alle tre sale etableres med tilhørende rum som venterum, voteringsværelser, anklagerværelser og vagtbygning.

Bygningsfunktion stiller store krav til belysning både teknisk og fysisk udformning.

Hos Teamtronic har vi leveret LED panelarmaturer med særlige sikkerhedsskruer og dynamisk døgnrytmelys. Panelarmaturene er special sikret 60x60 armatur, hvor der skal bruges specialværktøj for at demontere armaturet.
Det dynamiske døgnrytmelyset var særdeles relevant i retsbygningens celler, da der ingen vinduer er, og det derfor ikke muligt for indsatte at opleve en naturlig døgnrytme. Derfor blev armatuerne leveret med DALI DT8 driver for dynamisk lys (Tunable white) 2700-6500 Kelvin. Det dynamiske døgnrytmelys er programmeret til at følge et fast dagsprogram i alle celler, og virker indenfor farvetemperaturer mellem 2700-6500 Kelvin. På denne måde sikres det, at de indsatte, ikke oplever en forstyrrelse af deres døgnrytme.

Rådgiver på projekt: JJW Arkitekter - Illustrationstegning
Bygherre: Byqgningsstyrrelsen
El: Lindpro A/S

  • Dato

    december 1, 2020

  • Anvendte Produkter

    T-LED

  • Tags

    Indendørsbelysning, specialsikret

Del reference