Scroll to top
Sport og kultur

Helsingør Stadion

I marts 2019 leverede vi hos Teamtronic knap 500 LED armaturer til både udendørs- og indendørsbelysning af Helsingørs nye stadion. Projektet omfattede baneanlægget med tribuner samt den nye hovedbygning med omklædningsfaciliteter, loungeområder, kontorer med mere.

I forbindelse med opførelsen af baneanlægget samt tribuner leverede vi 187 stk. af vores LED armatur T-Stadion, som alle følger vejen rundt om stadionet, og danner en elegant lysramme rundt om selv stadionet. Desuden er armaturet designet til at holde lyset inden for banen, så lysforureningen af omgivelserne bliver nedsat. Vores T-Tornado er placeret under halvtaget ved hovedtribunen, hvoraf tilskuerpladserne bliver belyst.

Til belysning af loungeområde, bar, fællesarealer med mere har vi ydermere leveret vores Z-line Suspender 53.8-80 armatur samt T-Silvereye. Z-line Suspender 53.8-80 er et linjearmatur med et minimalistisk design og gennemgående lysbånd, som fremtræder enkelt og diskret i rummet. Vores T-Silvereye armatur er primært anvendt som effektbelysning, der skaber den ideelle stemning i udvalgte områder.

Del reference