Scroll to top
Kontor og industri Sundhedssektor og medicinal

PTUs rehabilieringscenter

I forbindelse med ud- og ombygning af Landsforeningen af Polio-, Trafik og ulykkesskadede rehabiliteringscenter, også kaldt PTUs, har Teamtronic (Open Light Danmark) leveret belysningsløsninger med afsæt i ønsket om sammenhæng, elegance og enkle rum med lys og gulv til loft åbninger.

RH Arkitekter står bag ombygningen og har haft særlig fokus på skabe imødekommende rammer for de mange mennesker, der færdes i bygningen dagligt. RH Arkitekter beskriver selv hvordan disse rammer skabes gennem ”en simpel og smuk lyssætning i de lyse rumforløb samt ved en minimalistisk og stilren møblering”.

I denne forbindelse har vi leveret vores lineære profil – Extend. Extend har et enkelt, unikt og eksklusivt design og udtryk, der både forøger det akustiske areal og skaber ro i det samlede loftbillede. Extend er til dette projekt leveret som et frithængende lineære profil, men benyttes primært til indbygning i nedhængte loftsystemer af Ecophon. Igennem et årelangt samarbejde med Ecophon kan Extend i dag indbygges i en bred vifte af Ecophons modullofter herunder produktgrupperne Focus, Master og Hygiejne

Arkitekt: RH Arkitekter
Ingeniør: Moe & Brødsgaard

  • Dato

    maj 1, 2012

  • Anvendte Produkter

    Extend

  • Tags

    Extend, sundhedssektor

Del reference