Scroll to top

Styrk arbejdsmiljøet og produktiviteten på kontoret!

God kontorbelysning mindsker risikoen for helbredsproblemer, øger sikkerheden og styrker produktiviteten, ligesom den bidrager til et behageligt, fleksibelt og stimulerende arbejdsmiljø.

Det rette valg af belysning er med til at styrke arbejdsmiljøet og produktiviteten i kontormiljøer, der både rummer forskellige arbejdsopgaver og ruminddelinger. Gå på opdagelse i Teamtronics belysningsforslag til kontorer, hvor vi øje for det lystekniske og styringen så vel som æstetik og design for at opnå den rette kontorbelysning.

Fleksible belysningsløsninger er alfa og omega ved åbne kontormiljøer, hvor grundbelysning, blænding og lysstyring er i fokus. Til et åbent kontormiljø tilbyder vi belysningsløsninger, der tager hensyn til de individuelle behov, arbejdsopgaver samt placering. Med vores udvalgte armaturer kan vi imødekomme de mange behov, der kan være til stede i et åbent kontormiljø. Det er muligt at vælge imellem armaturer med forskellige designs, udtryk, blændinger, farvegengivelser med mere for at opnå den mest optimale belysningsløsning til det enkelte kontormiljø.

Lys til fordybelse: Ved de individuelle kontorer er det vigtigt at have fokus på komfortable belysningsløsninger. Den korrekte belysning får de individuelle kontorer til at følelses både større og lysere. Samtidige bidrager belysningen til velbehag, fordybelse og øget produktivitet.

Vi tilbyder både armaturer i klassiske og moderne designs, hvor belysningsløsningen forbliver behagelig og funktionel uanset valg af design. Eksempelvis vil et armatur med direkte- og indirekte lys, give en behagelig grundbelysning samtidig med en oplyst arbejdsflade.

Fælles fokus på agendaen: Konference-og mødelokaler bruges til mange forskellige arbejdssituationer såsom præsentationer, notatskrivning, brainstorming, og derfor er fleksibel belysning afgørende for arbejdsgangen i lokalet. Fleksibiliteten kan opnås ved styring af lysniveauet, hvor dæmpning og justering af lyset er muligt direkte i lokalet.

Vi tilbyder både armaturer i klassiske og moderne designs, hvor belysningsløsningen forbliver behagelig og funktionel uanset valg af design. Eksempelvis vil et armatur med direkte- og indirekte lys, give en behagelig grundbelysning samtidig med en oplyst arbejdsflade.

Hos Teamtronic tilbyder vi et udvalg af armaturer til effektiv grundbelysning, som vi anbefaler at supplere med vores armaturer til fokusbelysning. Med pendler over mødebordet og tavlebelysning skabes et fælles fokus, så arbejdssituationen intensiveres og iscenesættes for et øget arbejdsudbytte i lokalet.

Social interaktion på kontoret kan fremmes gennem blød belysning, som kan være medvirkende til at adskille uformelle samtaleområder fra de øvrige arbejdsområder. Dette kan opnås med grund- og fokusbelysninger over samtaleområder og kaffebordet.

Vores udvalgte armaturer egner sig særdeles godt til samtaleområder, hvor et godt sammenspil mellem teknisk kunnen og design er medvirkende til et varieret lysmiljø og bidrager til rumligheden. I sin helhed kan belysningen i samtaleområder bidrage til forbedret velvære og arbejdsmiljø til gælde for medarbejderne.

Gå på opdagelse i vores katalog om kontorbelysning her