Scroll to top

Foto: Billedet viser vores moderne T-FDA SPOTS, på den nyopførte skatepark i Tårnby. Vores T-FDA SPOTS skaber et balancerede sammenhæng mellem alle af udearealerne i Tårnby Kommune, hvor flere af vores spots er repræsenteret.

Opførelse af ny skatepark

I slut 2019 påbegyndte opførelsen af Tårnby Kommunes nye skateparken. Tårnby Kommune havde brug for en ny og opdateret skatepark, da den gamle skatepark var nedslidt og utidssvarende.

Den nye skatepark er placeret ved siden af den allerede eksisterende petanque-bane. På denne måde skabes der et udemiljø, hvor aktiviteter og socialisering er i centrum for alle aldersgrupper.

Foruden fokus på aktiviteter og socialisering blandt borgerne i kommunen, ønskede Tårnby Kommune et udemilhø, hvor både tilskuere og brugere af den eksisterende petanque-bane samt skatepark kunne følge sig trykke.

Lys der skaber trykhed

For at opnå en vis sikkerhed og trykhed i området ved den nyopførte skatepark, leverede vi hos Teamtronic vores T-FDA spots og master. Vores T-FDA spots er alle udviklet med High Power LED teknologi, hvorved der er tale om en høj lumen pr. watt, som giver en mere effektiv belysning. Desuden giver vores T-FDA spots den rette belysning som er som er nødvendig, og opfylder de krav der er vedrørende en skaterbane med meget aktivitet og høj fart.

Udover den rette belysning på selve skaterbanen, er det vigtigt med en gennemtænkt og god belysning i selve udemiljøet. Belysning af udemiljøer er med til at gøre det mere trykt og sikkert, at færdes i området, hvorved det samtidigt gør det nemmere at orientere sig. Derfor er vores T-FDA spots også placeret på en måde, hvorpå de giver en æstetisk virkning og fremhæver forskellige elementer i området, som virker trykt og sikkert.

Retningsbestemt belysning

For at sikre den rette belysning i Tårnby skatepark, er alle T-FDA spots placeret strategisk og retningsbestemt i hele parken. På denne måde sikres det, at det er de rette elementer i området, som lyses op.

Selve belysningen og retningen af de enkelte spots er specielt vigtigt, når der er tale om en skaterbane. Dette skyldes, at dem som færdes og bruger skaterbanen skal kunne se banens struktur, ramper og eventuelle ujævnheder i belægningen.

Desuden er det også vigtigt at lyseret ikke blænder brugerne af skaterbanen.

Lyskomfort

Uanset om der er tale om inde- eller udemiljøer, er lyskomfort vigtigt. Hos Teamtronic bestræber vi os på, at alle vores armaturer opleves behageligt i sin kontekst. I denne forbindelse benytter vi os af micro-prismatisk afskærmning i indemiljøer samt en linse teknologi i udemiljøer, for at undgå blænding. På denne måde sikre vi os, at vi altid kan rådgive og levere de rette armaturer til vores kunder, som skaber de bedste rammer for trivsel og adfærd.

Leveret produkter