Scroll to top
Kontor og industri Sport og kultur

Trivselshuset Bispehaven

I forbindelse med opførelsen af det nye fælleshus i Bispehaven i Århus, har vi hos Teamtronic leveret belysning.

Trivselshuset er rammen om både faste ugentlige aktiviteter, som eksempelvis musikalsk legestue, og systue, samt store fælles arrangementer for området eks. juleaftenarrangement og Mortens Aften. Udover aktiviteter har de boligsociale medarbejdere arbejdspladser i Trivselshuset. Dette betyder, at flere forskellige belysningsløsninger har skulle leveres.

Til belysning af alle fællesområder samt opholdsrum i stueetagen, har vi leveret vores Z-line On 60-60 profil. Profilet er monteret imellem loftlameller, således at profilerne går i ét med loftet. Profilerne er desuden placeret forskudt af hinanden i forskellige længder - 1195 mm, 2390 mm, og 3585 mm, hvilket skaber et spændende og unikt udtryk.

Til belysning af kontor samt mødelokaler er vores klassiske 60x60 panel T-LED leveret og monteret i et almindeligt nedhængt loftsystem med synlige kantskinner. Til Belysning af medarbejdernes omklædningsfaciliteter samt frokoststue er vores populærere downlight T-Prins leveres.

T-LED Hygiejne er leveret til Trivselshusets kantine. Vores spejlarmatur T-Fryer er leveret til belysning af toiletter og vores T-Blackbird belyser husets teknik- og depotrum.

Del reference