Scroll to top
Kontor og industri

Hero Gears – Domicil

Vi har i forbindelse med Hero Gears nye domicil, på 4155 m2 i Ishøj, leveret belysning til både administration, lager og produktionshaller. I forbindelse med Hero Gears lager- og produktionshaller, har der været særlig fokus på effektivt arbejdsbelysning. Derfor har vi leveret vores T-HIWIDE, som er udviklet til belysning af produktionsmiljøer med monteringshøjde optil 12 meter. T-Hiwide er et særdeles effektiv og robust industriarmatur, som egner særlig godt til lager, hal og produktion.

T-SILVEREYE er blevet leveret og monteret til belysning af gang og fællesarealer af domicilet. De enkelte kontormiljøer oplyses af vores T-WANDER, som er karakteriseret ved et rent og minimalistisk design med en indirekte belyst overflade.

Til belysning af det nye domicils personaleomklædning samt toiletter er vores T-HEE sensor blevet leveret. T-HEE egner sig særlig godt til disse områder med dens elegante og smalle design. Teknologien bag vores T-HEE sensor bygger på sideview, hvor lyset sendes vandret ind i en prismeplade og en enestående ensartethed opnås.

I forbindelse med udendørsbelysning har vi leveret vores T-MODEL D til belysning af parkering. Desuden oplyses lager- og produktionsportene af vores T-FLOODLIGHT.

Del reference