Scroll to top
Kontor og industri

Creative Force

Den internationale IT-virksomhed Creative Force har opført nyt dansk hovedsæde i Holstebro på 1.500 kvadratmeter. Både udvendigt og indvendigt er der lagt stor vægt på kvalitet, design og detaljer. Hvert enkelt rum er indrettet med inspirerende og harmonerende arbejdsmiljø og velvære i tankerne. Der er således også blevet stillet særlige krav til belysningsarmaturenes design, udtryk og teknisk kunnen i kontordomicilet.

2 x 70 meter lange ubrudte linjeprofiler løber langs kontordomicilets to parallelle gangforløb. Der er her tale om en kundetilpasset belysningsløsning af vores Z-line Suspended 53.8-80 linjeprofil, hvor flere profiler er sammensat til ét langt. For at skabe en rød tråd, benyttes Z-line Suspended 53.8-80 også til grundbelysning i de åbne kontormiljøer i forskellige længder fra 3600 til 6000 mm.

I de lukkede kontorer er vores T-Circle i Ø2000 mm monteret, der med dens design og udtryk harmonerer særdeles godt med kontordomicilets øvrige indretningskoncept. Til belysning i fællesområder, gange, toiletter og køkken er vores T-Modular, T-Arche F1 og T-Arche Dynamic spotlights samt T-LED Hygiejne leveret.

Flere af armaturerne i belysningsløsningen er leveret med Philips EasyAir sensor, der automatisk regulerer lysniveauet, og således reduceres energiforbruget i kontordomicilet.

Samlet set er dette kontordomicil et eksempel på, hvordan kvalitet, design og indretning kan smelte sammen for at skabe en unik og inspirerende arbejdsplads.