Scroll to top
Kontor og industri Sundhedssektor og medicinal

Chr. Hansen Innovation Campus

Ved udvidelsen af Chr. Hansens eksisterende Innovations Campus har der været stor fokus på arkitektonisk dynamik, bæredygtighed og kvalitet. De nyetablerede bygninger danner blandt andet rammen for en ny hovedbygning, laboratorier, kontorer, mødecenter og applikationscenter. Hos Teamtronic har vi leveret kundetilpasset linjebelysning til alle kontorområder samt laboratorier, som i alt løb op på 2.5 kilometer linjeprofiler. Alle profiler er kundetilpasset i specifikke længder og leveret med integreret sensor, røgdetektor og glasbrudssikring direkte i profilerne.

Below 100-36D DAMPA Clip-in Kassette er leveret i alle kontorområder. Profilet er udviklet og designet specifikt til loftsystemet DAMPA Clip-In Kassette, hvorfor profilet let integreres i loftet og samtidig giver et gennemført og enkelt udtryk. Alle profiler er leveret i hele længder og med særlige endetilpasninger, der giver en enestående afslutning.

Til belysning i alle laboratorier er Below 100-44 Ecophon Focus Ds leveret. Profilet er ligesom vores andre Below-profiler udviklet og designet specifikt til netop denne lofttype. Alle profiler til laboratorierne er leveret i hele længder fra 1200 mm op til 6000 mm.

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter og 1:1 Landskab
Bygherre: Pension Danmark og Chr. Hansen Holding A/S
Totalentreprenør: Per Aarsleff

Foto: Rasmus Hjortshøj 📸

Task

Below 100-36D Dampa clip in kassette Below 100-44 Ecophon Fokus Ds

  • Dato

    november 28, 2023

Del reference