Scroll to top
Kontor og industri

Storstrøm Forsikring

Den store hvide bygning på Farø ved afkørsel 42, tidligere kendt som både værende vejmuseum, chokolademuseum og til sidst cafeteria for rastepladsen, gennemgik i 2023 en betydelig transformation. Efter at have haft kontor i Stege på Møn og Maribo på Lolland i mange år besluttede ledelsen i Storstrøm Forsikring g/s at samle alle medarbejdere i dette nye hovedsæde midt i Storstrømmen.

Den efterfølgende renovering omfattede en ny nordlig glasfacade, nyt tag, nye vinduer og døre, opsætning af solceller og varmepumper samt en fuldstændig indvendig renovering.

Hos Teamtronic har vi leveret grundbelysningen for hele hovedsædet, hvor valget faldt på vores linjeprofil Below.

Below profilet er kendetegnet ved dens brede lysåbning, lave monteringshøjde samt profilets fleksibilitet. Vores Below 100-44 Ecophon Focus Ds er udviklet specifikt til Ecophons loftsystem - Focus Ds, hvilket gør monteringen enkel og nem. Alle længder kan kundetilpasses, hvilket også gælder længden på selve lysåbningen. Desuden kan diverse tekniske kits, såsom PIR-sensorer, sprinklere og røgdetektorer, integreres direkte i vores Below-profil, hvilket øger fleksibiliteten og funktionaliteten af profilet.

Hos Storstrøm Forsikring blev vores Below 100-44 Ecophon Focus Ds installeret med enkelhed og præcision og strækker sig fra væg til væg med lysåbninger på 100 x 1200 mm, hvilket sikrer en harmonisk og funktionel grundbelysning i det nye hovedsæde.

Vi er glade for at have bidraget til at skabe et moderne og funktionelt arbejdsmiljø for Storstrøm Forsikring g/s, som nu kan nyde godt af deres renoverede hovedsæde på Farø.

Læs mere om vores Below serie her og bliv inspireret af de mange muligheder for, at opnå harmonisk og effektiv grundbelysning: Below serie

Referencecase:
Læse mere om Storstrøm Forsikring g/s her