Scroll to top
Skoler og institution

Daginstitution – Eventyrhaven

Den ny integrerede daginstitution, Eventyrhaven, består af 8 fleksible institutionsstuer til henholdsvis børnehave- og vuggestuebørn. Eventyrhaven er en eventyrlig og innovativ daginstitution i Havdrup vest.

I forbindelse med opførelsen af daginstitutionen har der været særlig fokus på, at skabe fleksible og moderne rammer hvor børnene kan trives, udvikles og lære. I denne forbindelse har vi hos Teamtronic leveret 270 LED armaturer med kelvin change, 2700-6500K.

Med kelvin change, 2700-6500K, opnås en dynamisk lyskontrol, hvor lyset reguleres efter børnenes dagsrytme. På denne måde sikres det, at børnene ikke oplever en forstyrrelse af deres døgnrytme i mørke perioder såsom i vintermånederne. Med Kelvin change følger lysets farve og intensitet en programmeret døgnrytme.

Når børnene møder ind om morgenen vil lyset være dæmpet og have en mørk / gullig belysning, som simulerer solopgangen. I takt med at timerne gå og klokken nærmer sig middag ændres lyset. Lyset bliver stærkere med en lysprocent på 100 % og har et hvidt lysskær. Derefter daler lysprocent og kelvin graderne igen som simulerer at det er eftermiddag.

Til de 8 institutionsstuer har vi leveret vores T-ROVER Float, påbyg med 2700-6500K. T-ROVER Float er desuden blevet monteret i diverse kontor og gaderobemiljøer. Til belysning af toiletter samt forrum er vores T-HEE, påbyg med 2700-6500K monteret. Alle disse områder er med dynamisk lysregulering.

Til belysning af institutionens udearealer har vi hos Teamtronic leveret vores T-FDA-spot med DALI, som skal oplyse institutionens legeområder. Til belysning af parkeringsområde er T-MODEL D leveret. T-TORNADO G2 er monteret i institutionens cykelskur.

Del reference