Scroll to top
Kontor og industri

Level Floor showroom – Odense

På Ruggårdsvej i Odense er det muligt at opleve og mærke Level Floor’s højkvalitets polyrethan- og epoxygulve i deres showroom. Med ønske om at styrke fremvisning og oplevelsen af gulvene, har Teamtronic udarbejdet en gennemgående belysningsløsning til både showroomet og det tilhørende kontormiljø.

Teamtronic har leveret et retail lyskoncept bestående af vores populære spotlight T-Arche F1 og T-Arche Line. Begge armaturer er monteret i et nedhængt Global skinnesystem, som givet en fleksibel belysning, som kan justeres og vinkles på de elementer, man ønsker at fremhæve. Begge armaturer er leveret med DALI lysstyring, der automatisk regulerer lysniveauet, og således reduceres energiforbruget i showroomet.

Det samlede lysdesignet er en aktiv del af indretningen i showroomet, som er med til at fremhæve farver og materialer med belysningens farvegengivelse (Ra90) og et rent hvidt lys på 4000K. Således er den rette belysning til retail med til at styrke kundeoplevelsen samt Level Floors brand og koncept i showroomet.

Del reference