Scroll to top

Vilkår – Nyhedsbrev

Udsender af nyhedsbrev?

Nyhedsbrevet er en service, der udbydes af Teamtronic A/S

Kontaktoplysninger

Teamtronic A/S

Agerhatten 16C, 5220 Odense SØ

Telefon: 51 30 25 50

Mail: Bogholderi@teamtronic.dk

CVR: 32773648

Derudover har vi en kontaktformular på hjemmesiden.

Indsamling af oplysninger

Teamtronic indsamler alene din oplyste e-mailadresse og navn – dette er alt, vi behøver for at kunne sende dig nyhedsbreve.

Hvad bruges oplysningerne til?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til at udsende nyhedsbreve til dig. Endvidere har vi ret til, at bruge din e-mailadresse til at udsende orienterende e-mails omkring Teamtronic. Herudover anvender vi ikke din e-mailadresse.

Vores brug sker alene på grundlag af dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningen art. 6(1)(a).

De indsamlet oplysninger bruger vi til at forbedre vores service, så vi i fremtiden kan blive endnu bedre til at målrette og tilpasse indholdet efter dine interesser.

Oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Vi opbevarer dine oplysninger fortroligt og sikkert. Vi har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres,

fortabes eller forringes, samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Modtagelse af nyhedsbreve?

Vi udsender vores nyhedsbrev, når vi har noget vigtigt eller nyt at fortælle dig. Nyhedsbrevet udkommer ikke med faste intervaller, og det er derfor forskelligt hvor ofte du kan forvente at modtage nyhedsbreve fra os. Vi bestræber os dog på at begrænse antallet, så vores nyhedsbreve ikke fylder hele din indbakke.

Oplysninger videregives ikke

Vi videregiver naturligvis ikke dine oplysninger til andre i kommerciel henseende. Vi videregiver kun oplysninger, hvis vi er forpligtet til det efter loven, eller hvis vi forpligtet til det efter en retskendelse.

Opdatering af kontaktoplysninger

Du kan til enhver tid ændre eller rette i dine kontaktoplysninger (din e-mailadresse og navn) ved, at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen. Det er beskrevet nedenfor, hvordan du framelder dig vores nyhedsbrev.

Afmelding

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Når du har afmeldt dig nyhedsbrevet, modtager du ikke yderligere fra os, med mindre du har givet andet samtykke til at vi må henvende os til dig.

Nyhedsbrevet kan afmeldes ved, at sende en mail til Bogholderi@teamtronic.dk, med teksten – ”Jeg ønsker, at afmelde Teamtronic nyhedsbrev fra dagsdato”.

Opbevaring af oplysninger?

Vi opbevarer og behandler din e-mailadresse lige så længe, som du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, slettes din e-mailadresse fra listen.

Øvrige rettigheder efter persondatalovgivningen

Efter persondatalovgivningen kan du anmode os om indsigt i hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk