Scroll to top

RF styring af gadebelysning

RF STYRING AF GADEBELYSNING

Lokal netværk med RF-styring giver hurtig og men inplantering af intelligente lokale styringer på gadebelysning

INTEGRERET STYRING

Oplysning af byens gader og offentlige områder skaber mange udfordringer. Byens dynamik er i konstant forandring på grund af trafikniveauer, uheld eller hændelser. Du har behov for de rigtige belysningsniveauer for at kunne opfylde behovene til disse ændringer og gøre byen sikker, attraktiv og indbydende. Men du er også under pres for at nedsætte energiomkostningerne og maksimere din grønne politiske profil. Citylight kan hjælpe dig med at løse alle disse problemer og gøre byen mere beboelig, nu og fremover.

Teamtronic Citylight Street Light Management er et innovativt belysningsstyringssystem til udendørs belysning. Systemet tilbyder behovsorienteret styring og overvågning for både enkeltstående belysningsarmaturer og for op til tusindvis af belysningspunkter. Citylight gør det dermed lettere at opnå en reduktion i energiforbruget, CO2-emissioner og lysforurening. Det central element er Citylight-softwaren, som holder styr på hele gadebelysningen. For en optimeret vedligeholdsplanlægning af din belysning og dermed en forbedring af vejsikkerheden.

VEDVARENDE BELYSNING I BYERNE

Vi giver dig mulighed for at gøre belysningen i din by dynamisk, intelligent og fuldstændig fleksibel. En webbaseret ICT-løsning tilslutter belysningspunkter, styreapparater og kabinetter med avancerede belysningsstyringsapplikationer. Med Citylight kan planlægning, kontrol og styring af dine belysningssystemer udføres så let som ingenting. Den intuitive grænseflade giver dig realtids information om alle belysningsanlæg i byen, så du kan indstille lysniveauer på forlangende for en hurtig respons på ændrede behov. På denne måde kan du booste belysningsniveauer for at forbedre sikkerhed og udsyn eller nedblænde belysningsniveauer for at spare på energien og forhindre lysforurening.

 FLEKSIBEL OG FREMTIDSSIKRET

Citylight er fuldt skalerbart og højst pålideligt. Citylight omfatter lamper, belysningsarmaturer og styreapparater fra mange forskellige mærker, ikke kun Teamtronic. Den udvidede platform er klar til fremtidige anvendelsesområder og funktioner og omfatter de højeste sikkerhedsniveauer, herunder fuldstændigt krypterede brugersessioner og regelmæssige sikkerhedskopier af data. Dette er en end-to-end serviceydelse, som også giver de bedste tilbagebetalingstider. Med intelligent belysningsstyring kan du spare på energien og vedligeholdsomkostninger med avancerede belysningsløsninger, som virker optimalt i længere tid. På denne måde kan du oplyse din by og fremhæve byens grønne omstilling.

CITYLIGHT LØSNING

 • Dynamisk, intuitiv brugergrænseflade
 • Fuldt skalerbart, hurtigt og modtageligt
 • Naviger omkring din bys belysning
 • Lovligt licenserede kort
 • Den ultimative løsning inden for belysningsstyring
 • Fuld kontrol over den daglige drift af din belysning
 • Udsted sporings- og fejlrapporter
 • Opret fleksible nedblændingstidsplaner
 • Kraftig søgning og fleksibel rapportering
 • Filtrer efter kategori, gade og strømforsyning
 • Detaljeret log og visningsoversigt
 • Lagring og eksport af forespørgsler