Scroll to top

R&D-afdeling

Teamtronics R&D-afdelingen er et førsteklasses valg af højt kvalificerede ingeniør og designere under ledelse af virksomhedens tekniske team. I vores R&D-afdelingen i Odense tester og udvikler vi hele tiden vores produkter, så vi altid er med på den nyeste teknologi.

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger, hvor vi udvikler produkter til konkrete projekter, hvor kunderne ønsker anderledes løsninger med bestemte lystekniske krav.

Skræddersyet løsninger

I tæt dialog med arkitekter fra projektet udformes armaturets arkitektoniske udformning, mål, monteringsbeslag mere. Først når arkitekter, rådgiver og Teamtronics egen R&D-afdeling er fuldt ud tilfreds med udformningen af armaturet, starter udvælgelsen af alle tekniske komponenter.

I tæt samarbejde med ingeniøren af projektet udvælges de rette LED komponenter nøje én efter én. På denne måde sikre vi os, at armaturet lever op til de krav og ønsker der er i forbindelse med projektet. Det kundetilpassede profilarmatur tegnes i både 2D og 3D billeder for at visuallisere armaturet for vores kunder.

Når alle komponenter er valgt, fremstiller vi en mockup af det kundetilpasset designarmatur i vores produktion i Odense. Armaturet testes i vores egent lyslaboratorie, hvor spectrometer, goniometer og EMC-lab indgår.

Når produktkvalitet- og sikkerhedstest er foretaget og mockup-armaturet lever op til de internationale IEC-standarder, IEC 62722 A, B, C, sættes armaturet i produktion. Vores produktion i Odense er baseret LEAN princippet, hvor produktionen af vores armaturer først sættes i produktion når et armatur lever op til kundens ønsker, behov og krav

Projektering og beregninger

Teamtronic har stor erfaring indenfor projektering af belysningsanlæg, hvor vi rådgiver og visualiserer vores kunders løsninger i et konkret projekt. Vi udarbejder DIALUX beregninger ved de enkelte projekter for at dokumentere overholdelse af EN:12464. Vi kan derfor tilbudsgive og rådgive et belysningsprojekt helt fra starten af projekteringsfasen.