Scroll to top

Projektering af belysningsanlæg

Hos Teamtronic står vi altid klar!

Teamtronic har stor erfaring indenfor projektering af belysningsanlæg, hvor vi kan rådgive og visualisere jeres ideer til et konkret projekt. Vi er eksperter i programmet DIALux, hvor vi kalkulerer og visualisere indendørs og udendørs belysningsløsninger.

Vi samarbejder med el-installatør:

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med el-installatører rundt om i landet, og når vi udarbejder projekter i tilbudsfasen, sørger vi altid for at have dokumentationen på plads. Her udarbejder vi DIALux beregninger ved de enkle projekter for sikre overholdelse af EN: 12464.
Vores mange års erfaring har gjort os til en anerkendt samarbejdspartner, der altid leverer veldokumenteret beregninger og løsninger allerede fra projekteringsfasen. I kan derfor trykt lade os kaste lys over jeres projekter, når I ønsker at byde ind på et udbud i projektfasen.

Vi samarbejder med rådgivere:

Vi har et tæt samarbejde med rådgivende ingeniører, hvor vi udarbejder og visualisere færdige projekter. Vi har kompetencer til at være med allerede i starten af projektet, hvor det ideen stadig er på tegnbrættet. Her har vi ideerne og mulighederne for at kunne lave en fuld projektering af jeres projekt. Derved er vi være en solid sparingspartner, der har den tekniske erfaring og kompetence til at løse netop jeres opgave.

Udendørs EN13201 Lysberegninger

Teamtronic projekt afdeling projekterer udendørs projekter i DIALUX herunder teknisk vejbelysnings beregning efter danske vejregler og normer samt europæiske normer i EN13201-2

Indendørs EN12464 Lysberegninger

Teamtronic projekt afdeling projekterer indendørs projekter i DIALUX efter EN12464

Skærmbillede 2017-12-12 kl. 15.54.47
Skærmbillede 2017-12-16 kl. 01.12.38
Dialuc udendørs