Scroll to top
Beboelsesejendomme

Ungdomsboliger – Amagerbrogade

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere både indendørs- og udendørsbelysning til de nyopførte ungdomsboliger på Amagerbrogade. Her har der været stor fokus på høj kvalitet og sociale fællesskaber til byen unge.

I forbindelse med udendørsbelysning er vores T-Model E blevet leveret. T-Model E er vores eget danskdesignet pullertarmatur til belysning af stier, parker med mere. T-Model E skal oplyse tagterrassen på 6. sal når mørket falder på. Til belysning af alle udendørsflugtveje er vores T-FDA-spot blevet leveret.

Til ungdomsboligerne tilhører der en parkeringskælder, som vores attraktive T-Blackbird skal oplyse. T-Blackbird går igen i alle teknikrum samt vaskerum, hvorved der er en visuel sammenhæng mellem områderne.

Til belysning af ganglinjer, forrum samt trappeopgange er valget faldet på vores T-HEE indbyg samt T-ROVER påbyg. Deres runde og bløde designs er med til at bryde områdernes ellers kantede arkitektur. I fællesområdet på 2. sal er vores T-LED monteret. Det minimalistiske design og slanke profil passer særlig godt til bygningens arkitektur og indretning.

Del reference