Scroll to top
Beboelsesejendomme

Teglværkskvarteret – Esbjerg

Hos Teamtronic har vi haft æren af, at levere både indendørs- og udendørsbelysning til opførelsen af ejendomsboligerne i Esbjerg kaldt Teglværkskvarteret. Projektet omfattede blandt andet etablering af ungdoms- og familieboliger. Området blev desuden opført med overdækket parkering hvor grønne opholdsarealer, cykelparkering med mere er blevet etableret.

Etableringen af ungdoms- og familieboliger omfattede 115 nye boliger fordelt fra 3 til 12 etager. Til belysning af boligernes badeværelser er valget faldet på vores T-HANSI Ø300 monteret på loft samt vores T-FRYER spejlarmatur til oplysning af spejl og håndvask.

Til belysning af gangareal og trappetårn er vores T-HANSI monteret. Alle armaturerne er leveret med nødlys og bevægelsessensor, hvor lyset tændes og slukkes efter bevægelser.

Ved ungdomsboligerne er der desuden etableret svalegange, som oplyses af vores T-HANO. T-HANO er placeret langs svalegangene ved de enkelte indgange. De etableret cykelskurer i området oplyses af vores T-BLACKBIRD. T-BLACKBIRD er et effektivt og robust armatur, som egner sig særlig godt til belysning af teknikrum, p-kælder, cykelparkering med mere.

Del reference