Scroll to top
Kontor og industri

RTC Transportcenter

I forbindelse med renovering og tilbygning af RTC Transport administration og lager har vi hos Teamtronic leveret LED armaturer med både DALI og EasyAir styring. I administrationsbygningen samt i kommende kontor og toiletter ved RTC transportcenter skulle nye lysinstallationer etableres.

Til belysning af kontor og mødelokaler i lagerbygningen har vi hos Teamtronic leveret vores attraktive panelarmaturer 60x60 til indbyg. Vores T-LED er et 595x595 indbygningsarmatur, som passer ind i de fleste miljøer. T-LED er leveret med lysstyringssystemet EasyAir, hvoraf armaturerne alle er programmeret til, at regulerer lysstyrken i rummene efter bevægelser og dagslys. T-LED med EasyAir er desuden implementeret i bygningens kundecenter.

Udover indbygningsarmaturer med lysstyringssystemet EasyAir, har vi hos Teamtronic leveret vores populærere påbygningsarmatur T-hee. T-hee er et rundt og minimalistisk armatur, som fås fra Ø180 til Ø600. De mange forskellige størrelser gør det muligt at skabe forskellige udtryk med samme armatur. T-hee er både monteret i de store kontormiljøer, mødelokaler samt i diverse omklædningsrum og depotrum. I bygningernes forskellige depotrum findes desuden vores T-Blackbird. T-Blackbird er ydermere monteret i højrum og beskyttelsesrum i bygningens kælder.

Til belysning af bygningens indgange er vores tidsløse T-Hano monteret.

Del reference