Scroll to top
Kontor og industri

ED Data A/S – Nyt domicil og lager

ED Data A/S har fået nyt kontordomicil med lager og tilhørende udearealer. I forbindelse med det nye domicil ønskede ED Data A/S et domicil med større kapacitet og bedre funktionalitet. Fokus var herunder et bedre og mere attraktivt arbejdsmiljø, godt indeklima og sund drift.

Til belysning af kontor- og mødelokaler, kantine, køkken, reception og lounge har vi hos Teamtronic leveret vores moderne og effektive T-RAVEN. T-RAVEN er et energieffektivt 60x60 panel, som giver et moderne udtryk. T-RAVEN er allround-panel af høj kvalitet, der kan benyttes i alle salgs miljøer. Ønskes der et moderne visuellet udtryk og sammenhæng i flere forskellige miljøer er T-RAVEN derfor ideel.

I forbindelse med opførelsen af det nye domicil var der desuden særlig fokus dagslysniveau på alle kontor- og mødelokaler. Alle vores T-RAVEN blev leveret med DALI styring. Den kunstige belysning skal sikre, at den nødvendige belysningsstyrke er tilstede.

Til belysning af ED Data A/S tilhørende udeareal har vi hos Teamtronic leveret vores moderne T-MODEL R inklusiv mast. Vores T-MODEL R skal oplyse områdets parkerings- og ankomstråde. T-MODEL R har et moderne udtryk og design og er samtidig et robust og pålideligt gadearmatur, som opfylder de forskellige lyskrav i udendørsmiljøerne.

Del reference