Scroll to top

Hos Teamtronic tilbyder vi bæredygtige lysstyringssystemer, som kan skræddersys efter vores kunders krav og behov. Med vores lysstyrringssystemer er det muligt for vores kunder at optimere belysningen i diverse miljøer såsom store kontormiljøer, trappeopgange, undervisningslokaler med mere. Med det rette lysstyringssystem er det muligt at skabe energieffektive og dynamiske miljøer med lysstyring.

Gennem intelligent lysstyrring er det muligt at reducere energiomkostninger og forbedre ansattes arbejdsvilkår samtidig med, at man udnytter lysets fulde potentielle. Med specifikke lysstyringer er det muligt at programmere LED-dioders intensitet og farve, så det er muligt at skabe den rette belysning til de enkelte miljøer, behov og ønsker.

Med mere end 30 års erfaring inden for belysningsbranchen, besidder Teamtronic indgående viden om LED lys samt intelligent styring og integration af belysning.

Hos Teamtronic har vi erfaring med at levere og implementere bæredygtige lysstyringssystemer til både sundhedssektoren, medicinalindustrien, institutioner med mere. I denne forbindelse leverer vi belysningsarmatur, programmering og opsætning af lysstyringssystem i en samlet pakke efter kundernes behov og ønsker.

Som belysningsleverandør samler og konfigurerer vi selv vores egne belysningsarmatur. Vi har derfor den fulde kontrol og viden, som sikrer at programmeringen og opsætningen forløber korrekt.  Ingen projekter er for komplekse til, at vi kan løse dem.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning om lysstyring: Teamtronic – Kontakt