Scroll to top

Lysmålinger

Lysmålinger

Teamtronics R&D afdelingen er et førsteklasses valg af højt kvalificerede ingeniører og designere under ledelse af virksomhedens grundlægger Poul Nellemose.

Gennem hele produktionsprocessen udmærker Teamtronic Lyslab sig ved at statuere de strengeste kvalitetsparametre for at sikre sig at produkter og tjenesteydelser er designet og produceret til at overgå kundernes krav. Hvert trin i produktionsprocessen har en rutinemæssig kvalitetskontrol, der dækker både produktets kvalitet og testning. Således er hvert produkt, der forlader Teamtronic Lyslab, blevet undersøgt og testet grundigt, hvilket resulterer i minimale returneringer og maksimal effektivitet.

Produktkvalitet og sikkerhedstest foretages i henhold til de internationale IEC-standarder i Teamtronic Lyslab Laboratorium. Det tætte samarbejde med vores certificerede partner fører til CE, ENEC og CB certificeringer i Europa og IEC medlemslande http://members.iecee.org/).

Teamtronic Lyslab Laboratorium arbejder ud fra standarderne IEC 62722 A, B, C. Og er udført på lige fod med et akkrediterede laboratorium.

Belysningsarmaturers ydeevne

Del 2-1: Særlige krav til LED-belysningsarmaturer

Denne del af IEC 62722 specificerer ydelseskravene til LED armaturer, sammen med de testmetoder og -betingelser, der kræves for at vise overholdelse af denne standard. Det gælder for LED armaturer til generelle belysningsformål.

Følgende typer LED armaturer skelnes.

– Type A – Armaturer ved hjælp af LED-moduler, hvor overholdelse af IEC 627171 har været
bevist.
– Type B – Armaturer ved hjælp af LED-moduler, hvor overholdelse af IEC 627171 ikke er bevist.
– Type C – Armaturer med LED-lampe og dækket i IEC 62722-11.